Študentski svet, Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitektura, in Bimatori, Inštitut za informacijsko modeliranje v gradbeništvo, pripravljata za vas tečaj iz programa Allplan 2017 iz modula Arhitektura.

TRAJANJE TEČAJA: 5 terminov po 3 šolske ure.

KRAJ: V predavalniciah FGPA ( predavalnica se sporoči prijavljenim naknadno)

PREDVIDENI TERMINI TEČAJA:

  1. termin: 24.4.
  2. termin: 26.4.
  3. termin: 9.5.
  4. termin: 10.5.
  5. termin: 22.5.

KOTIZACIJA: 10€

O TEČAJU:

Na tečaju bodo predstavljene osnove uporabe programa. Osredotočili se bomo na nastavitve programa, splošnemu 3D modeliranju ter arhitekturnim elementom. Na tečaju bo predstavljen BIM-pristop načrtovanja objektov, zato bomo nekaj časa posvetili tudi dodajanju in spreminjanju atributov, popisom količin in prenosu podatkov. Da bodo vaši končni izdelki tudi primerno urejeni in lepi na pogled bomo prikazali tudi pripravo risb in vizualizacijo. V okviru tečaja bomo, kot se za BIM-pristop spodobi, uporabljali BIM-strežnik.

KOMU JE NAMENJEN:

Tečaj je namenjen gradbenikom in arhitektom, študentom Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo, Maribor.

POTREBNA PROGRAMSKA OPREMA:

Prijavljeni študentje si prosim pred začetkom tečaja uredite študentsko verzijo programa, ki jo najdete na: https://campus.allplan.com/en/download/allplan-student-version.html

ROK PRIJAV: 20.4.2017 oz. do zapolnitve mest

PRIJAVE NA: E-prijava

PRILOGE: Izjava

Dodaj odgovor