IN              

 

Spoštovani študenti!

Študentski svet, Fakuletete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo in Bimatori, Inštitut za informacijsko modeliranje v gradbeništvu, za vas v prihodnjih mesecih pripravljata tečaje računalniških programov, ki jih boste oziroma jih že uporabljate pri študiju, vsekakor pa se boste z njimi srečevali tudi po končanem študiju.

V mesecu marcu bo tako najprej potekal tečaj iz programa SOFiSTiK, sledil mu bo tečaj Archicad 21, kasneje pa še tečaja Allplan inženirstvo in Revit.

Vsak tečaj bo predvidoma potekal v petih terminih po tri šolske ure in sicer v popoldanskem času v predavalnicah FGPA.

Za obiskovanje tečajev boste potrebovali svoje prenosnike in aktualne (študentske) verzije programov – povezava za prenos potrebnega programa bo navedena v objavi za prijavo na tečaj.

 Zaradi lažjega in bolj kakovostnega učenja udeležencev smo število mest za posamezen tečaj omejili na 20 študentov. V kolikor pa bo za kakšen tečaj zelo velik interes, bomo poskrbeli, da se tečaj ponovi.

Vsi tečaji bodo zelo ugodni in sicer je predvidena okvirna cena posameznega tečaja 25€. Tako bomo lahko poskrbeli za večje število zelo kakovostnih tečajev.

Tisti, ki boste tečaju redno sledili vse do konca in sproti opravljali naloge, boste s strani inštituta Bimatori prejeli tudi certifikat, ki potrjuje vašo aktivno udeležbo na tečaju!

Več na povezavi: Povezava

 

 

Dodaj odgovor